Un espai acollidor al centre d'Igualada

L'Espai køkken t'ofereix tot allò que alguna vegada has pensat fer al menjador de casa teva i no pots perquè és massa petit o perquè després sempre et toca a tu fer el menjar i netejar...

Es tracta d'un espai pensat i construït al voltant de la gastronomia i les persones, creat especialment per a tu, on podràs compartir amb qui vulguis moments únics en la més estricta i completa privacitat.

Converteix køkken en el teu espai particular

Equipat amb una cuina professional acompanyada d'una gran taula, a l'Espai køkken podràs parlar, gaudir i compartir llargues sobretaules, esdeveniments gastronòmics, cursos, tasts, partits de futbol, dinars de Nadal, trobades de colles... En definitiva, un espai amable, còmode, càlid i tranquil, amb confortables cadires, sofàs de migdiada i butaques, on gaudir de llargues converses que et faran sentir com a casa.

Una localització còmode

Està situat al centre de la ciutat, a 50 metres de la sortida d'un aparcament públic, a tocar de la zona de copes i restauració.
El seu accés principal està ubicat en un carrer de vianants i tranquil, a més de comptar amb un bon accés per a poder descarregar material còmodament.
Busca'ns al mapa

Allò que no pots fer a casa teva perquè és petita o perquè després sempre et toca a tu fer neteja...

fes-ho a køkken